«Τυπικό το θέμα»

Καθησυχαστικός είναι ο Τάσος Καζίας, όσον αφορά τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ στον Πανσερραϊκό.

Παρότι ο Πανσερραϊκός ανήκει στην κατηγορία "Άδειες 69Α", δεν είχε την ένδειξη "χορηγείται", όπως συνέβη με τον Αστέρα Βλαχιώτη, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη.

Αντίθετα, με την υποσημείωση "Αναβολή Αορίστως", η Επιτροπή δεν χορήγησε την πολυπόθητη άδεια στα "Λιοντάρια".

Παρά την εξέλιξη αυτή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, τόνισε ότι είναι διαδικαστικό το θέμα και η ομάδα θα πάρει το πιστοποιητικό.

Οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5:

Για το θέμα που προέκυψε με το πιστοποιητικό: «Ο Πανσερραϊκός είναι μία από τις ομάδες που δεν πήρε πιστοποιητικό, ωστόσο είμαστε έτοιμοι εδώ και 6 μήνες, αλλά ο αιφνιδιαστικός έλεγχος της Επιτροπής, για κάτι τυπικό εκ παραδρομής, δεν μας έδωσε το πιστοποιητικό. Μέσα στις επόμενες μέρες θα λυθεί και αυτό το ζήτημα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Πανσερραϊκός είναι από τις ελάχιστες ομάδες που πληρεί τις προϋποθέσεις ο φάκελος του, για την είσοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2. Σε οποιαδήποτε κατηγορία κληθούμε να αγωνιστούμε, εμείς από την μεριά μας είμαστε έτοιμοι και θα πραγματοποιήσουμε πορεία πρωταθλητισμού».

Last modified onΤετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep