«Διαψεύδω, λυπάμαι και αποχωρώ»

Ο Αντώνης Καμπλιώνης ισχυρίζεται πως όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση των Τρικάλων για τις προκαταβολές δεν ισχύουν και τονίζει ότι ζήτησε να φύγει από την ομάδα

Προς το χειρότερο φαίνεται πως οδεύει σταδιακά η κατάσταση που επικρατεί στον ΑΟ Τρίκαλα. Η διοίκηση της ομάδας δημοσιοποίησε ονόματα παικτών και ποσά προκαταβολών που έχουν εισπράξει, αλλά ο Αντώνης Καμπλιώνης που περιλαμβάνεται στη σχετική λίστα, διαψεύδει κατηγορηματικά όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα επεσήμανε με δήλωσή του που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα «goaltrikala.gr» πως λυπάται για την κατάσταση στην ομάδα και ζήτησε να φύγει.

Αναλυτικά αναφέρει: «Με έκπληξη διάβασα πριν από λίγο την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ότι έλαβα χρήματα από τον κ. Χάρη Κουτσούρη ως προκαταβολή συμβολαίου. Τον διαψεύδω κατηγορηματικά και λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σωματείο μας. Μόνο εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Με λύπη ζήτησα να αποχωρήσω από την ομάδα διότι δεν μου αρέσουν τα όσα διαδραματίζονται. Δε νομίζω ότι κανείς λογικός ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα σωματείο με τέτοιες συνθήκες».

Last modified onΔευτέρα, 17 Αύγουστος 2015 14:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep