Ανακοίνωσε Φαγιέ ο ΑΟΤ

Πλήρης επιβεβαίωση του flnews για το «φλερτ» Φαγιέ - Τρικάλων.

Το Σάββατο (30/1) το ρεπορτάζ του flnews ανέφερε ότι τα Τρίκαλα είναι στην αναμονή για την απόκτηση του Αμπλαγιέ Φαγιέ από την ΑΕΚ. Τη Δευτέρα (1/2) η ομάδα της Θεσσαλίας επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Σενεγαλέζο μέσο, ισχυροποιώντας έτσι τη μεσαία γραμμή.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Αμπλαγιέ Φαγιέ, ο οποίος θα αγωνιστεί με την φανέλα των Τρικάλων στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ως δανεικός από την ΑΕΚ. Ο 22χρονος μέσος γεννήθηκε στη Σενεγάλη και βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλλιθέας με την οποία είχε 44 συμμετοχές και 5 γκολ. Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ έχοντας 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος σημειώνοντας ένα γκολ κόντρα στον Φωκικό. Τη φετινή σεζόν στη Superleague μετράει δύο συμμετοχές σε αγώνες Kυπέλλου». 

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Δουκάκης πέρα από τιμωρημένος είναι και τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό την προσεχή αγωνιστική. Ο Ντόικιτς έχει ορισμένες ενοχλήσεις, αλλά λογικά θα είναι στην αποστολή.

Last modified onΔευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep