Το «ευχαριστώ» του Παπαπαναγιώτου

Ο Γιώργος Παπαπαναγιώτου γνωστοποίησε ότι αποτελεί παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Στη μακρά λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα προστέθηκε ο Γιώργος Παπαπαναγιώτου. O 30χρονος αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου σ' αυτήν την πόλη, τον κόσμο, σ αυτόν τον τόπο, την ομάδα, τους συμπαίχτες μου (φιλαράκια μου), τους προπονητές μου, τους φροντιστές και τους ανθρώπους που εργάζονται για την ομάδα 24 ώρες το 24ωρο (αφανείς ήρωες).

Τέλος ευχαριστώ τον Πρόεδρο Κ. ΧΡΗΣΤΟ Γυαλιά και την οικογένειά του, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε όμορφες και δύσκολες στιγμές! Εύχομαι η αντεπίθεση να ξεκινήσει από αύριο στο ντέρμπυ με την Καρδίτσα όπως έγινε και πέρυσι και η ομάδα στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α’ Εθνική!! Είμαι περήφανος που φόρεσα τα χρώματα αυτής της ομάδας και νιώθω ευγνωμοσύνη!!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!».

Ο Παπαπαναγιώτου ήταν από τους ποδοσφαιριστές που είχαν ακολουθήσει τον Χρήστο Γιαλιά πέρυσι, όταν αυτός έφυγε από τον Πανελευσινιακό και αγόρασε τη θεσσαλική ΠΑΕ.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο ΑΟ Τρίκαλα κάνει γνωστό ότι λύθηκε η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Παπαπαναγιώτου. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ολόθερμα καλή τύχη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep