Επίσημα ο Μαχαμάτ

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε τον Αζράκ Μαχαμάτ.

Την απόκτηση τουυ 29χρονου μέσου από το Τσαντ, Αζράκ Μαχαμάτ ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα το μεσημέρι της Τρίτης (31/01). Ο κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου αμυντικός μέσος, ο οποίος υπέγραψε για έξι μήνες, επιστρέφει στη χώρα μας μετά από 9 μήνες, οπότε είχε αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Άζρακ Γιασίν Μαχαμάτ (Azrack Yassine Mahamat). Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 24/3/1988) από το Τσαντ, με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1,81 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Μαχαμάτ έμεινε ελεύθερος από την ινδική Κεράλα (14 συμμ.) στην οποία μεταπήδησε έπειτα από την θητεία του του περασμένου καλοκαιριού με τον Λεβαδειακό (11 συμμ.).

Ο Μαχαμάτ ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας το καλοκαίρι του '14 για λογαριασμό του Πλατανιά. Στην κρητική ομάδα αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο (42 συμμ.) και τον Γενάρη του΄16 μετακόμισε στη Λιβαδειά όπου και παρέμεινε για έξι μήνες. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον ΑΟ Τρίκαλα».

Last modified onΤρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep