«Έχει δίκαιο ο κόσμος»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Τα εισιτήρια του αγώνα.

Στροφή στην κυριακάτικη (19/02) αναμέτρηση κόντρα στην Καλλιθέα κάνουν άπαντες στα Τρίκαλα με σύνθημα την κατάκτηση της νίκης. Ο Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στη «Λέσχη 97,6» αναφέρθηκε στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής και τόνισε παράλληλα ότι ο κόσμος έχει δίκιο να ζητά πάντα το καλύτερο. Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των «κυανέρυθρων»:

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Είναι αλήθεια ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια, για εμάς που ήρθαμε τώρα στην ομάδα, δεν είναι ό,τι το καλύτερο, αφού δεν μας δίνει το χρόνο να δουλέψουμε όσο θα θέλαμε. Αλλά είναι μια πραγματικότητα, άλλωστε άργησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έτσι δεν μπορεί να γίνει κάτι το διαφορετικό. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να περάσουμε πράγματα».

Για τον αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα:

«Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει σε κανένα παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κάθε αγώνα χωριστά και να προχωράμε. Να προσπαθούμε να πάρουμε τους βαθμούς και στην συνέχεια να πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Άλλωστε η διαφορά από την κορυφή δεν μας επιτρέπει να λέμε πολλά λόγια, αυτό όμως που είναι καθήκον μας είναι σε κάθε αγώνα να παλεύουμε για το καλύτερο. Το ίδιο θα γίνει και απέναντι με την Καλλιθέα, δεν θα σταθούμε στις απουσίες (απουσιάζουν Μουμίν και Αρναρέλλης που είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Πίντο είναι τραυματίας), αφού η ομάδα έχει βάθος».

Για τους φιλάθλους:

«Οι φίλαθλοι έχουν δίκαιο να ζητούν πάντα το καλύτερο. Είναι μια ομάδα με διοικητική σταθερότητα, με κόσμο που αγαπά την ομάδα, έτσι είναι δική μας δουλειά να παλέψουμε για το καλύτερο ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους και να αυξηθεί ο αριθμός των φιλάθλων από αγώνα με αγώνα. Αυτό γίνεται μόνο με νίκες».

Παράλληλα, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της την Παρασκευή (17/02) ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με την Καλλιθέα, τα οποία θα κοστίζουν 5, 7 και 10 ευρώ. Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα την Κυριακή στις 3 μ.μ. θα φιλοξενήσει την Καλλιθέα για την 16η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ και στο παιχνίδι αυτή η στήριξη των φιλάθλων θα παίξει καταλυτικό ρόλο, στην προσπάθεια της ομάδας για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 8: 5 ευρώ
Θύρα 1: 7 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 16:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep