Με Λαμπάκη, Μπαϊκαρά

Η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό.

Με προορισμό τα Χανιά αναχώρησε η αποστολή το ΑΟ Τρίκαλα, που ως σκοπό έχει να συνεχίσει το τρομερό σερί που έχει χτίσει στις τελευταίες αγωνιστικές. Οι Θεσσαλοί έχουν ήδη σημειώσει έντεκα διαδοχικά τρίποντα και αν επικρατήσουν του Κισσαμικού την Κυριακή (30/4) θα πετύχουν το τρομερό «12 στα 12» (μέσα σε αυτά βέβαια και η νίκη στα χαρτιά με τον Πανθρακικό).

Ο Περικλής Αμανατίδης είναι σε θέση να υπολογίζει και πάλι στο δυνατό του «χαρτί», Νίκο Κουσκουνά, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του με τον Αιγινιακό και επέστρεψε στην αποστολή. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ θα επιδιώξει να βρει δίχτυα σε ένα ακόμα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, τόσο ο Λαμπάκης όσο και ο Μπαϊκαρά ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και μπήκαν στη 18άδα.

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ριζογιάννης, ο τραυματίας Ρομπέρ, αλλά και οι Παπαδόπουλος, Τοπτίδης, Κατσαντώνης, Βουτσελάς και Καμπλιώνης. Έτσι, την αποστολή συγκροτούν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News οι: Αθανασόπουλος, Αποστολίδης, Καρρίκι, Σαρακατσάνος, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Μπαλμπόα, Μουμίν, Στεφάνοβιτς. Αρναρέλλης, Γιαννιτσάνης, Μαχαμάτ, Μπαϊκαρά, Νταμάχου, Κουσκουνάς.
[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep