Γκόλιας σημαίνει... ασίστ

Ο αμυντικός του ΑΟ Τρίκαλα, Βασίλης Γκόλιας είναι ο Έλληνας με τις περισσότερες ασίστ στη Football League από το 2002.

Οι Νίκος Κουσκουνάς, Νίκος Γιαννιτσάνης οδηγούν τον ΑΟ Τρίκαλα στο σκοράρισμα και ο Χουσεΐν Μουμίν με τα τρία τέρματά του στις δύο τελευταίες εμφανίσεις σημείωσε όσα είχε πανηγυρίσει σε... όλη την καριέρα του. Ωστόσο, εξίσου εντυπωσιακή είναι η επίδοση του Βασίλη Γκόλια.

Ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κισσαμικό ήταν ο δημιουργός και των τριών γκολ. Έτσι, με τις τρεις ασίστ που έδωσε, έφτασε τις 12 στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Τον αριθμό αυτό, μάλιστα, δεν έχει καταφέρει να φτάσει κανένας άλλος Έλληνας στη Β' Εθνική από τη σεζόν 2002-03 και έπειτα.

Εάν, δε, ο Γκόλιας δώσει ένα ακόμα έτοιμο γκολ θα ισοφαρίσει την επίδοση του Μπόζινταρ Τάντιτς (13) από την αγωνιστική περίοδο 2007-08. Ο 32χρονος εκτός των τριών ασίστ κόντρα στον Κισσαμικό έχει δώσει από δύο έτοιμα γκολ στα ματς με Αιγινιακό (5-0), Πανελευσινιακό (4-0) και από ένα κόντρα σε Πανθρακικό (3-0), Καλλονή (2-0), Καλλιθέα (2-2), Πανσερραϊκό (3-0) και στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Κισσαμικό (3-1).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 03:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep