«Υποχρεωμένοι να παλέψετε για την νίκη»

Σαφέστατο το μήνυμα του Περικλή Αμανατίδη ενόψει του αγώνα του ΑΟΤ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η ήττα του ΑΟΤ από την Ελευσίνα… πλήγωσε άπαντες στο στρατόπεδο των Τρικάλων, καθώς έλαβε τέλος με τον πλέον άδοξο τρόπο, το νικηφόρο σερί της ομάδας, που κρατούσε 13 παιχνίδια.

Έτσι, ο τεχνικός των Τρικάλων, στην προσπάθεια του να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του, έδωσε το σύνθημα, ενόψει της αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα Σμύρνης.

«Είστε υποχρεωμένοι να παλέψετε για τη νίκη τόσο για την ομάδα όσο και για την αξία σας», τόνισε χαρακτηριστικά προς τους παίκτες του ο Αμανατίδης, καλώντας τους να δώσουν απαντήσεις στην Ριζούπολη απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». 

Στα αγωνιστικά του αγώνα της Κυριακής (21/05, 17:00), ο τεχνικός των Τρικάλων μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Μουμίν, που στην Ελευσίνα εξέτισε την ποινή του. Κανονικά θα αγωνιστεί και ο Γιαννιτσάνης, παρά το γεγονός πως παρουσιάστηκε στο ναυτικό, αφού εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια. Αντίθετα, αμφίβολοι θεωρούνται οι Ρομπέρ και Στεφάνοβιτς, καθώς αμφότεροι νιώθουν ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους θα κριθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες και υποβλήθηκαν.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2017 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep