«Ο ΑΟΤ να δίνει το καλό παράδειγμα»

Ο επιθετικός του Διγενή Νεοχωρίου, Κώστας Τσικρικάς, μιλά για την μεγάλη του αγάπη, τον ΑΟ Τρικάλων

Ο Κώστας Τσικρικάς έκανε μια καταπληκτική χρονιά με τον Διγενη Νεοχωρίου, σκοράροντας 29 τέρματα. Ο «Τσίκι», μεταξύ άλλων, έχει φορέσει και την φανέλα του ΑΟΤ και με δηλώσεις του στην «ΕΡΕΥΝΑ» δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην μεγάλη του αγάπη, όπως χαρακτηρίζει την ομάδα των Τρικάλων. Όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά, ο  ΑΟΤ θα πρέπει να δίνει το παράδειγμα και να επενδύσει στις Ακαδημίες, στηρίζοντας τα Τρικαλινά παιδιά και ο κόσμος από την πλευρά του να κάνει υπομονή.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΟΤ είναι αγάπη. Άσχετα αν μου αρέσουν ή δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα αυτή είναι η μεγάλη μας αγάπη. Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω κάποιον που βάζει χρήματα. Είμαι υπέρ της άποψης να παίξουν Τρικαλινά παιδιά στην ομάδα αλλά θα πρέπει η ομάδα να επενδύσει στα Τρικαλινά παιδιά όπως επίσης και οι φίλαθλοι να κάνουν υπομονή. Δεν υπάρχει η λέξη υπομονή. Απλά θα πρέπει ο ΑΟΤ πρώτος από όλος στο νομό να δίνει το παράδειγμα και στα ερασιτεχνικά σωματεία για την δημιουργία ακαδημίας.

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα πρέπει να δείχνει το παράδειγμα σε όλα. Από το πώς συμπεριφέρεται ο πρόεδρος, οι διοικούντες, οι προπονητές και οι παίκτες. Η πρώτη ομάδα του νομού θα πρέπει να δίνει το παράδειγμα. Έχει χαθεί πιστεύω η δίψα από τα νεαρά παιδιά να θέλουν να παίζουν πρώτα στον ΑΟ Τρίκαλα. Όλοι μας σαν πιτσιρικάδες ζούσαμε με την ιδέα να φορέσουμε την φανέλα των Τρικάλων. Δεν υπήρχε ποιο όμορφο πράγμα. Εύχομαι κάποια στιγμή να ξανά γίνει αυτό».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 03 Ιούνιος 2017 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep