Τέλος από τον ΑΟΤ ο Αναστασίου

Ο Οικονομικος Διευθυντής των Τρικάλων, Άκης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ.

Παρελθόν από τον ΑΟΤ θα αποτελέσει, αμέσως μετά το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο Άκης Αναστασίου. Ο Οικονομικός διευθυντής των Τρικάλων ανακοίνωσε την αποχώρησή του, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ενώ αφού ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο, Χρήστο Γιαλιά, τους παίκτες, τους προπονητές και όλο το επιτελείο της ομάδας, κάλεσε όλους τους φίλους των «κυανέρυθρων να παραμείνουν στο πλευρό του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, κλείνει κι από μεριάς μου ένας κύκλος στην αγαπημένη μου ομάδα λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων! Θα ήθελα να ευχαριστήσω για το φετινό «ταξίδι» στην ομάδα της καρδιάς μου τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Γιαλιά που με εμπιστεύτηκε, έχοντας ως ανάμνηση τα 2 τελευταία χρόνια τις χαρές, τις λύπες, τις αγωνίες, τις συμβουλές του, τις διαφωνίες μας πάντα για το καλό της ομάδας μας και μόνο!

Αδικήθηκε αρκετά, λόγω του υπέρμετρου πάθους και ειλικρίνειας που τον διακατέχει, καθώς ξέρω πόσα έχει περάσει για να χτίσει μια ομάδα με στόχο να πρωταγωνιστήσει! Δυστυχώς όταν είσαι από έξω… απέχεις χιλιόμετρα από την πραγματικότητα! Τρομερή εμπειρία, απίστευτες γνωριμίες-φιλίες και από την καλή και από την ανάποδη! Δυστυχώς ο στόχος δεν επετεύχθη και όλοι πρέπει να αναλογιστούμε το μερίδιο που μας αντιστοιχεί, με πρώτο εμένα.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους προπονητές και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα, τους άμεσους συνεργάτες και φίλους μου στην ΠΑΕ. Στεφανία, Διονύση, Ζήση, Ρόκι, Μητσάρα, Κώστα x2 και Πάνο μέσα από την καρδιά μου να έχετε ΥΓΕΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ όπως επίσης και στις οικογένειές σας! Ο ΑΟΤ μας χρειάζεται όλους, πάντα στο πλευρό του. ΜΟΝΟ ΑΟΤ!»

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep