«Στηρίζουμε Μπαταγιάννη»

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΤ στέκεται στο πλευρό του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Δημήτρη Μπαταγιάννη

Ο Χρήστος Γιαλιάς, στο «αντίο» του από τον ΑΟΤ, ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τον νέο ισχυρό άνδρα των Τρικάλων, τον Δημήτρη Μπαταγιάννη, ένα «δικό τους παιδί», όπως χαρακτηριστικά τόνισε και φαίνεται πως η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα.

Έτσι, στο ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟΤ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (25/06), αποφασίστηκε η στήριξη στο πρόσωπο του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Τα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΤ τόνισαν πως όπου μπορούν θα βοηθήσουν τον Δημήτρη Μπαταγιάννη, ενώ χαρακτηριστικά υποστήριξαν πως «θεσμικά στηρίζουμε όποιον ηγείται της ιστορικής ομάδας».

Μάλιστα, μετά το πέρας του ΔΣ, μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΤ συναντήθηκαν με τον κ. Μπαταγιάννη, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία από εδώ και πέρα και φυσικά συζήτησαν για το μέλλον του ΑΟΤ, αλλά και για το με ποιους τρόπους θα μπορέσουν να βοηθήσουν και αυτοί, από την πλευρά τους.

Όπως έγινε γνωστό, το επόμενο διάστημα, ο Ερασιτέχνης ΑΟΤ θα τοποθετηθεί τόσο για την αποχώρηση Γιαλιά και την έλευση του Μπαταγιάννη στα κοινά της ΠΑΕ, όσο, φυσικά και για τις δράσεις του Ερασιτέχνη, καθώς τον Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένες οι εκλογές.

Πηγή: goaltrikala.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 26 Ιούνιος 2017 13:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep