«Πρωταγωνιστής ο ΑΟΤ» (vid)

Ο Δημήτρης Καπός μίλησε για τις πρώτες ημέρες του στα Τρίκαλα και τον στόχο της ομάδας για την νέα σεζόν

Χαρούμενος για το γεγονός πως την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα των Τρικάλων, εμφανίζεται με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ο Δημήτρης Καπός.

Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε για την σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ, αναφέρθηκε στον στόχο όλων να δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο, που θα διατηρήσει τον ΑΟΤ σε ρόλο πρωταγωνιστή. Τέλος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του ενόψει των πρώτων φιλικών αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καπός στην κάμερα του ΑΟΤ TV

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΑΟΤ, είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και πιστεύω να τα πάμε καλά στο νέο πρωτάθλημα.

Θα δίνουμε το 100% μας σε κάθε ματς, θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τους θέλουμε στο πλευρό μας για να μας στηρίζουν, γιατί τους χρειαζόμαστε και όλα θα πάνε καλά.

Κάποια παιδιά τα γνώριζα από πριν, ενώ με κάποια άλλα έχω παίξει ως αντίπαλος. Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Να γίνουμε οικογένεια. Η προετοιμασία κυλά ομαλά, δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Περιμένουμε να ξεκινήσουν τα πρώτα φιλικά για να πάρουμε παιχνίδια στα πόδια μας».

[googlead][/googlead]

Media

Last modified onΠέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep