«Διασύρουν τον ΑΟΤ»

Οργισμένη ανακοίνωση των Σακαφλιάδων. Σκέψεις αποχώρησης από Μπαταγιάννη.

Δεύτερο διαδοχικό καλοκαίρι διοικητικών εξελίξεων ετοιμάζεται να διανύσει ο ΑΟ Τρίκαλα, τουλάχιστον βάσει των όσων προκύπτουν από την ΠΑΕ. Ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Μπαταγιάννης εκφράζει ανοικτά πλέον την επιθυμία του να αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν, όντας απογοητευμένος από τη στάση του κόσμου και την κρίτικη που δέχεται για τις επιλογές του.

Την ίδια στιγμή οι Σακαφλιάδες με ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για περιφερόμενες φανέλες και για έναν ΑΟΤ που έχει γίνει σάκος του μποξ «για κάθε πικραμένο», ενώ σημείωσαν: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν». Αναλυτικά:

«Άραγε υπάρχει πάτος στο βαρέλι ή θα συνεχιστεί η ελεύθερη πτώση με απρόβλεπτες συνέπειες για την αγαπημένη μας ομάδα; Ποιος είναι αυτός που θα κόψει τις Κυριακές μας στο γήπεδο; Ποιοι είναι αυτοί που βάζουν στοπ στα όνειρά μας;

Ως πότε θα βλέπουμε περιφερόμενες φανέλες να διασύρουν τους 2 αγαπημένους μας κύκλους κάθε Κυριακή στο χορτάρι; ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!!

Υπάρχουν ευθύνες… όποιος έχει λίγη τσίπα και φορά παντελόνια να βγει και να πάρει την ευθύνη που του αναλογεί. Ο ΑΟΤ ΜΑΣ είναι πολύ μεγάλος για να παίζουν κάποιοι με την ιστορία του! Πάρτε το χαμπάρι… η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Υ.Γ. Καλούμε τα μέλη μας σε έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή στις 22:00 στα γραφεία του Συνδέσμου».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 01:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep