Γεύμα ενότητας

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα και όλα τα άλλα μέλη της αποστολής κατέβηκαν στον Πειραιά για ένα γεύμα ενότητας και ψυχολογίας για την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα και όλα τα άλλα μέλη της αποστολής κατέβηκαν στον Πειραιά για ένα γεύμα ενότητας και ψυχολογίας για την ομάδα.

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα παρέθεσε δείπνο σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία σε μια κίνηση επιβεβαίωσης της αλλαγής του κλίματος σε όλα τα επίπεδα.

[googlead][/googlead]

Η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα (Κυριακή 20/5 – 17:00 – Γηπ. Γρ. Λαμπράκης) και με την ευκαιρία αυτή τα μέλη της συνδύασαν μια έξοδο ολόκληρης της ομάδας στον Πειραιά. Οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και όλοι οι άνθρωποι που φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας παραβρέθηκαν στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα.

Η γνωστή ταβέρνα "Ημεροβίγλι" τους φιλοξένησε στον Πειραιά και αυτή ήταν ακόμη μια ευκαιρία για να αποδειχθεί πως προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα στην ομάδα και, φυσικά, σε αυτό έχουν βοηθήσει και τα θετικά αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές.

Την αποστολή έχει ακολουθήσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπαταγιάννης, ο οποίος θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Καλλιθέας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα.

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 01:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep