Τα ευχαριστώ του ΑΟ Τρίκαλα

Το δικό της ευχαριστώ για την προσπάθεια που έγινε στην φιλανθρωπική αναμέτρηση για την μικρή Κωνσταντίνα έδωσε η διοίκηση του ΑΟ Τρίακαλα με επίσημη ανακοίνωση της. Το δικό της ευχαριστώ για την προσπάθεια που έγινε στην φιλανθρωπική αναμέτρηση για την μικρή Κωνσταντίνα έδωσε η διοίκηση του ΑΟ Τρίακαλα με επίσημη ανακοίνωση της.

Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλίας θέλησε με ανακοίνωσή της να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της φιλανθρωπικής αναμέτρησης. 

Η ουσιαστική νίκη στην αναμέτρηση των φίλων του Σωτήρη Κυργιάκου ανήκει σε όλους όσους βοήθησαν από κάθε πλευρά για να γίνει αυτή η μεγάλη προσπάθεια και να βοηθηθεί η μικρή Κωνσταντίνα. Η διοίκηση της ομάδας των Τρικάλων θέλησε με ανακοίνωσή της να πει ευχαριστώ σε ανθρώπους, φορείς και χορηγούς.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο ΑΟ Τρίκαλα και οι Φίλοι του Σωτήρη Κυργιάκου έδωσαν ένα φιλικό αγώνα για καλό σκοπό, με τα έσοδα να πάνε εξ΄ ολοκλήρου στην οικογένεια της 12χρονης Κωνσταντίνας που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου.

Η οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα πέρα από όλους αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κύριο Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κύριο Μιχαλάκη, το δήμο Τρικκαίων και το Δήμαρχο κύριο Παπαστεργίου, αλλά και όλους τους χορηγούς που βοήθησαν να γίνει αυτός ο αγώνας.

Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ
Συστήματα Ασφαλείας – Συναγερμοί «ΚΑΡΑΤΖΑΣPROTECT»
Χαλβαδοποιία ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ «1 ΚΑΙ ΚΑΤΙ»
ΞΕΝΑΓΟΣ Διαφημιστική
Βιοτεχνία Ζυμαρικών «ΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ»
Κάβα ΤΣΙΝΑΣ
Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων
Αρτοβιομηχανία Χατζής
Μπανάνες DOLE
Υπηρεσίες Καθαρισμού «LEKKAS CLEAN»
Εκτυπώσεις URBAN
Για την ιστορία και μόνο, η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα κέρδισε με 2-1 τους Φίλους του Σωτήρη Κυργιάκου με δύο γκολ του Γιαννιτσάνη . Για τους Φίλους του Σωτήρη Κυργιάκου το γκολ σημείωσε ο Γιαννακόπουλος».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2018 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep