Καλλιθέα ο Μάκος

Ο Γρηγόρης Μάκος στο βάθος από το φιλικό της Καλλιθεάς με τον Αήττητο. Ο Γρηγόρης Μάκος στο βάθος από το φιλικό της Καλλιθεάς με τον Αήττητο.

Μετά τα Τρίκαλα, ο Γρηγόρης Μάκος επέστρεψε στην Αθήνα και την οικογένεια του και κάνει προπονήσεις με την Καλλιθέα, ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων. 

Ο Γρηγόρης Μάκος μετά το πέρασμα του από τα Τρίκαλα το δεύτερο εξάμηνο του 2017-18 (19 αγώνες) δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλίας, κυρίως γιατί ήθελε να επιστρέψει στην Αθήνα και να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του. Αυτό οδήγησε τον 31χρονο μέσο και στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης στην πρωτεύουσα. Η περίπτωση είχε απασχολήσει και τον Αήττητο Σπάτων χωρίς να υπάρξει τελικά κάποια εξέλιξη τότε και το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) ήταν στην σύνθεση της Καλλιθέας στο φιλικό απέναντι στους νεοφώτιστους στην Football League.

Η Καλλιθέα αναμένεται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αυτή τη σεζόν και αν υπάρξει συμφωνία είναι πολύ πιθανό να ενισχύσει την προσπάθεια της για επιστροφή στην Football League και ο έμπειρος μέσος.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep