Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Εξω Ντιέ, μέσα Ολιζαντέμπε

Ο Αλέξης Βεργώνης  με τον Κάλβιν Καντί πανηγυρίζουν γκολ σε παλαιότερο αγώνα της Βέροιας. Ο Αλέξης Βεργώνης με τον Κάλβιν Καντί πανηγυρίζουν γκολ σε παλαιότερο αγώνα της Βέροιας.

Η αποστολή της Βέροιας αναχώρησε για την Κομοτηνή χωρίς τον Σερζ Ντιέ που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Σερζ Ντιέ δεν είναι ακόμη έτοιμος για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη μεσαία γραμμή της Βέροιας και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα χρησιμοποιήσει τον Αλέξη Βεργώνη. Ο 27χρονος Ελληνας μέσος το Σάββατο (28/4) έκανε ατομικό πρόγραμμα ώστε να μην επιβαρύνει και άλλο το γόνατο στο οποίο νιώθει ενοχλήσεις.

Τη θέση του Σερζ Ντιέ στην αποστολή πήρε ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Βέροιας αφού ο τεχνικός της "Βασίλισσας" δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Στην αποστολή της Βέροιας είναι οι Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς Καλί, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Καλογέρης, Βεργώνης, Καλτσάς, Λανγκλέ, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κάντι, Ολιζαντέμπε και Λαναρής.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep