Πιάνει... 13αρι και περιμένει

Ο Νικηφόρος Τσοντάκης Ο Νικηφόρος Τσοντάκης

Οι δύο επιπλέον λύσεις της Βέροιας και η αναμονή για Ντόγο, Τσοντάκη και Μέξη.

Από τη στιγμή που η Βέροια κοντραρίστηκε με τον Αιγινιακό στο κύπελλο (ήττα 1-0 για την ομάδα της Ημαθίας) με μόλις 11 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές συνιστά... πρόοδο ότι στη ρεβάνς της 30ής Αυγούστου θα έχει τουλάχιστον δύο αναπληρωματικούς στον πάγκο.

Τέτοιο... 13αρι (λύσεων) βέβαια δεν καλύπτει τον Απόστολο Χαραλαμπίδη που θα ήθελε περισσότερες επιλογές. Επί του παρόντος, όμως, δεδομένο πρέπει να θεωρείται μόνο ότι θα εκδοθούν τα δελτία των νεαρών Μιχαλανδρέα Νύκταρη και Διονύση Τσιούχα με τους οποίους εξ αρχής δεν υπήρχε πρόβλημα, ωστόσο η ΠΑΕ έχασε χρόνο για τις απαραίτητες ενέργειες, όταν έπεσε σαν... κεραμίδα την περασμένη Πέμπτη η είδηση ότι δεν περνάνε τα δελτία των Στέφανου Ντόγου, Νικηφόρου Τσοντάκη και Γιώργου Μέξη.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που είχαν συμμετάσχει ως βασικοί στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας δεν λογίζονται -με τα τωρινά δεδομένα- ως κάτω των 23 ετών και εμπίπτουν στον περιορισμό μεταγραφών για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ. Στη Βέροια πάντως ελπίζουν ότι η ημερομηνία που θα ισχύσει για το όριο ηλικίας θα είναι η 1η Ιανουαρίου 1994 αντί για την 1η Αυγούστου του ίδιου έτους και αυτή η τριανδρία θα ενισχύσει την ομάδα. Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη οι προσπάθειες για νέες προσθήκες.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 21 Αύγουστος 2017 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep