Στο μηδέν η Βέροια

Καλή απόδοση αλλά χωρίς γκολ για την Βέροια στο σαββατιάτικο (9/9) εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό (0-0).

Μόνο το γκολ έλειψε από την Βέροια στο φιλικό του Σαββάτου (9/9) κόντρα στον Μακεδονικό. Η "Βασίλισσα του Βορρα" εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της... σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες.

Ο Απόστολος χαραλαμπίδης χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο και έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών (οι περισσότεροι από την Κ20) που χρησιμοποίησε στο β' μέρος. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκαν οι Γκανέζοι, Τζίντεον Οφόρι Οφέι, Άλεξ Γιαμόα προκειμένου να ξεκουραστούν, αλλά και ο ανέτοιμος Ουνγιαλίδης. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ:Γουμάγιας, Βοσδόφ, Παντεκίδης, Αντωνιάδης, Τουμανίδης, Ζαφειρίδης, Γαρύφαλλος, Διαμαντίδης, Στασινόπουλος, Τσουκάνης, Παπαποστόλου.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Πατσιαβούρας, Καψάλης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Μπλέτσας, Μπαστιάνος, Λίταινας, Λαζόπουλος, Ρούνεϊ, Λάσκαρης. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι:Ραφαήλ, Τσιότρας, Τσιούχας, Τερζής, Ράντζης, Δόρης, Καραγιάννης, Σταυρίδης Ζυγκερίδης, Νύκταρης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep