"Κολλημένη" στο μηδέν η Βέροια

Τρίτη σερί «λευκή ισοπαλία» για την Βέροια, αυτή την φορά στο φιλικό της Κυριακής (17/9) με τον Ν.Π.Σ. Βόλος στην Μαγνησία.

Αμυντικά η Βέροια τα πηγαίνει εξαιρετικά, στο δημιουργικό κομμάτι θέλει αρκετή δουλειά. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη για τρίτο σερί παιχνίδι (είχαν προηγηθεί τα «τεστ» με Μακεδονικό και Τρίκαλα) κράτησε το μηδέν στην άμυνα, αλλά ταυτόχρονα δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας στο 0-0 στη φιλική αναμέτρηση με τον Βόλο Ν.Π.Σ. που έγινε στο ΕΑΚ Βόλου την Κυριακή (17/09).

Πάντως οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν άτυχοι όταν σε προσπάθεια του Μπαστιάνου η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, ενώ δύο πολύ καλές ευκαιρίες «σπατάλησε» ο Ρούνει.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Ντόσης, Σαλαμούρας, Καμπαγιέρο, Πέντα, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης. Αγωνίστηκαν και οι εξής: Φαρμάκης, Τζελίδης, Ζέρης, Πιαστόπουλος, Μελισσόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Παπαεμμανουηλίδης, Παπακώστας.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ντεέρ, Καψάλης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Μπαστιάνος, Λαζόπουλος, Λίταινας, Βανκεβάι. Έπαιξαν και οι: Νύκταρης, Κοζάκης, Δόρης, Βάλις.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep