«Υπομονή και θα βελτιωθούμε»

Για την σημασία της νίκης σε βάρος της Σπάρτης και το μέλλον μίλησε ο τεχνικός της Βέροιας, Απόστολος Χαραλαμπίδης- «Δεν μας επηρέασε η αγωνιστική αδράνεια» τόνισε ο Παύλος Λάσκαρης. 

[googlead][/googlead]

Η πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα όπως είναι φυσιολογικό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ο τεχνικός της Βέροιας στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην σημασία του συγκεκριμένου αποτελέσματος, ενώ τόνισε πως με υπομονή η ομάδα του θα βελτιωθεί στην συνέχεια. Αναλυτικά: «Ήταν μια σημαντική και δίκαιη νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αποτελεσματικοί στην άμυνα και βγαίναμε καλά μπροστά. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, ίσως είχαμε και γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, είπαμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια δύναμη και με συγκέντρωση και να αναζητήσουμε γκολ στην κόντρα επίθεση, όπως και ήρθε. Η ομάδα θέλει πολύ υπομονή. Στο μέλλον θα βελτιωθούμε». 

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Παύλος Λάσκαρης, πρόσθεσε: «Δουλέψαμε πολύ γι αυτό το ματς. Η αγωνιστική αδράνεια των δυο εβδομάδων δεν μας επηρέασε. Σταθήκαμε πολύ καλά στο ματς, είχαμε καλές συνεργασίες και δεν απειληθήκαμε καθόλου από την Σπάρτη. Με το τεχνικό επιτελείο θα δημιουργήσουμε πολύ καλά πράγματα».

ΠΗΓΗ:Pliroforiodotis.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep