Δοκιμάζει ο αρχηγός, εκτός ο Δόρης

Τα αγωνιστικά δεδομένα για τη Βέροια πριν από το ματς με τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Το ιατρικό δελτίο περνούσε σε δεύτεrη μοίρα τις τελευταίες μέρες στη Βέροια από τη στιγμή που δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα κατέβει να αγωνιστεί η ομάδα στο εντός έδρας ματς της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο (18/2, 15:00).

Υστερα από τις υποσχέσεις της επιτροπής σωτηρίας οι παίκτες αποφάσισαν να προπονηθούν κανονικά την Πέμπτη 15/2 και θα φανεί ποιοι είναι ετοιμοπόλεμοι για τον κρίσιμο αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δεδομένη πάντως πρέπει να θεωρείται η απουσία του Δημήτρη Ουνγιαλίδη (πρόβλημα στον έσω πλάγιο), αλλά και του Αλέκου Δόρη που δεν μπορεί να πάρει ούτε ανάσα όταν δοκιμάζει να τρέξει. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός αμυντικός μέσος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον ΟΦΗ με πόνους σε μέση και πλευρά, μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον τερματοφύλακα Γιώργο Στρέζο.

Από κει και πέρα ο Παύλος Λάσαρης, που δεν είχε αγωνιστεί στο «Γεντί Κουλέ» έχει ανεβάσει ρυθμούς, ενώ στην προπόνηση της Πέμπτης θα φανεί αν μπορεί ο κόουτς Τόλης Τερζής να υπολογίζει και τον αρχηγό Δημήτρη Σουλιώτη που έκανε συντηρητικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep