Νίκησε την Κοζάνη η Δόξα Δράμας

Φιλική επικράτηση με 3-1 για τους Μαυραετούς στο τρίτο τεστ προετοιμασίας.

Η Δόξα Δράμας σε φιλικό διάρκειας 80 λεπτών επικράτησε 3-1 της Κοζάνης στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Τα γκολ για τους Μαυραετούς σημείωσαν οι Παπαδόπουλος, Δινοβίτσης (αυτογκόλ) και Παπαϊωάννου. Το γκολ της Κοζάνης σημείωσε ο Γ. Ιορδανίδης με πέναλτι.

Ο τεχνικός Μάκης Κατσαβάκης, σχολίασε:

«Γίνονται δοκιμές σε θέσεις και ρόλους και συνεχίζουμε τη δουλειά. Δημιουργούμε όσο γίνεται τα αγωνιστικά στοιχεία που θα αντισταθμίσουν κάποιες ομαδικές αδυναμίες μας. Πρέπει να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση και το πρέσινγκ. Προσπαθούμε να περάσουμε οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Μέσα από βίντεο που προβάλλονται στους παίκτες, δείχνουμε τον κόσμο και την ιστορία της Δόξας. Καλούμαστε να ξεπεράσουμε το 100% του εαυτού μας για να φανούμε αντάξιοι της ιδέας που υπηρετούμε και αυτής της μεγάλης ιστορίας της Δόξας».

*Η Δόξα την Παρασκευή δίνει φιλικό με τον Θερμαϊκό στη Θέρμη και ακολούθως η αποστολή επιστρέφει στη Δράμα, μετά από 11 μέρες διεξαγωγής του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Συλλέκτης, Τάσιος, Στ. Θεοδοσιάδης, Γιαννούσης, Καλλίδης, Μπαβέλης, Καραγιάννης, Αποστολίδης, Β. Παπαδόπουλος, Ελέζι, Πάβλιτς. Έπαιξαν και οι Κολιοφούκας, Πετρίδης, Κοντογιαννόπουλος, Κυριακίδης, Αρ. Ιορδανίδης, Παπαϊωάννου, Χατζηκυριάκου, Ρούτσης.

ΚΟΖΑΝΗ: Κυριακίδης, Δινοβίτσης, Κατσουλίδης, Σερσέμης, Πιριτζάους, Μπακάλης, Τσώτσος, Καλαϊτζής, Baro Valentino, Μπίντσης, Δ. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Μπίκος, Ντούκα, Ρογγότης, Νάνος, Μωυσιάδης, Γ. Ιορδανίδης, Μαντώς, Τάτσινας, Χατζηζήσης, Κωστούλας και Μαυροματίδης.

Last modified onΤετάρτη, 11 Αύγουστος 2021 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep