Η Δόξα 3-0 τον Θερμαϊκό

Φιλική νίκη των Μαυραετών πριν την επιστροφή στη βάση.

Η Δόξα Δράμας νίκησε 3-0 τον Θερμαϊκό Θέρμης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή (13/08) στο γήπεδο του δεύτερου. Σκόρερ χρίστηκνα οι Πάβλιτς, Παπαδόπουλος (2). Ο τεχνικός της Δόξας, Μάκης Κατσαβάκης, ανέφερε μετά το φιλικό:

«Ήταν μια δύσκολη πρόβα, λόγω συνθηκών, γιατί επιστρέφαμε από το βουνό. Υπήρξαν αλλαγές σε υψόμετρο και η θερμοκρασία ήταν πιο υψηλή. Ανταποκριθήκαμε σε σημεία που θέλαμε, όπως οι λίγοι κίνδυνοι για την εστία μας, είναι ένας από τους στόχους μας. Κάναμε φάσεις, δοκιμάσαμε αρκετά παιδιά και ήταν καλό τεστ. Μας στενοχωρεί ο τραυματισμός του Κροάτη Πάβλιτς, πιθανότατα δεν είναι σοβαρός, μάλλον είναι τράβηγμα».

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράντζα, Σιούτας, Δημητριάδης, Διαμαντίδης, Αναστασιάδης, Παχούμης, Πασιαρδής, Κράββαρης και ένας υπό δοκιμή. Έπαιξαν και οι Τσίντος, Χόνδρος, Μαρούδας, Χαραλαμπίδης, Κυριακίδης και πέντε δοκιμαζόμενοι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Πετρίδης, Στ. Θεοδοσιάδης, Καλλίδης, Μουτζούρης, Παπαϊωάννου, Οικονομίδης, Ελέζι, Πάβλιτς (25΄ λ.τ. Αποστολίδης), Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου. Έπαιξαν στο β΄ μέρος και οι Καραγιαννίδης, Μπαβέλης, Τάσιος, Γιαννούσης, Κυριακίδης, Καραγιάννης, Κοντογιαννόπουλος, Πάγκος, Ρούτσης και Ρεμπετσιώτης.

Last modified onΣάββατο, 14 Αύγουστος 2021 10:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep