Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αναζητούν ηρεμία και ψυχραιμία

Ανασύνταξη στη Δόξα Δράμας μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Ύστερα από απανωτά επιτυχημένα αποτελέσματα, η Δόξα Δράμας άρχισε να κάνει τη δική της... κοιλιά. Στην εξέλιξη αυτή σημαντικό ρόλο δεν έχει παίξει μόνο η κούραση, αλλά και οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Όπως για παράδειγμα οι πλάγιοι μπακ Περπερίδης, Σοϊλέδης και Στεργιανός, ο οργανωτής Ρούσεφ, ο στράικερ Τότο και ο Κάπελ που είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας χρειάστηκε να επιστρατεύσει νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο η ήττα από τον Ηρακλή δεν αποφεύχθηκε. Πλέον οι Δραμινοί αναζητούν ηρεμία, θέλουν να παραμείνουν ψύχραιμοι και να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Πάντως και στο παιχνίδι που ακολουθεί, με τον Παναιτωλικό, απουσίες θα υπάρχουν. Ο Γιάννης Ταραλίδης έχει συμπληρώσει κάρτες και λογικά θα δηλωθεί να εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας στην αναμέτρηση του Αγρινίου. Αγώνα για να προλάβουν θα κάνουν οι Σοϊλέδης, Στεργιανός και Ρούσεφ, ενώ ο Τότο εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.
Όσο για τον Κάπελ, δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Ακολουθεί πρόγραμμα μόνος του και σε ώρες διαφορετικές από εκείνες που είναι στο γήπεδο η ομάδα. Αυτό θα συμβαίνει μέχρι να απολογηθεί.

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 12:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep