Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανοικτά μέτωπα στη Δόξα

Σπασμένα καθίσματα μετρούν στη Δράμα και περιμένουν τον Κάπελ να απολογηθεί.

Σε ρυθμό Παναιτωλικού έχει αρχίσει να κινείται η Δόξα Δράμας, όμως τα ανοικτά μέτωπα που απασχολούν μετά την ήττα (2-0) από τον Ηρακλή είναι αρκετά. Την επόμενη μέρα του αγώνα με τον «Γηραιό» το θέαμα που αντίκρισαν οι «ασπρόμαυροι» στο γήπεδο ήταν απογοητευτικό. Τα σπασμένα καθίσματα στη Θύρα 1, όπου φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί του Ηρακλή ήταν τελικά πολλά περισσότερα…

Η καταμέτρηση έδειξε περισσότερα από 150 καθίσματα (μαζί με αυτά που είχαν καταστραφεί στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου) που θέλουν αντικατάσταση και οι διοικούντες τόνιζαν ότι δεν έπρεπε να δοθούν εισιτήρια σε φιλοξενούμενους. Έτσι, ξεκίνησαν οι απαραίτητες εργασίες αντικατάστασής τους.

Σε απολογία ο Κάπελ

Το άλλο θέμα που απασχολεί είναι αυτό του Λεάντρο Κάπελ. Ο Ολλανδός επιθετικός φυγαδεύτηκε μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή, καθώς τον παρακολούθησε από την εξέδρα και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας δήλωσε ότι: «προσπαθήσαμε να τον φέρουμε κοντά μας, αλλά κάτι τέτοιο δεν στάθηκε εφικτό» και τις προσεχείς ημέρες θα απολογηθεί ενώπιον τριμελούς επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από τον αντιπρόεδρο, Δημήτρη Καραγιαννίδη, τον γενικό αρχηγό, Αντώνη Κασδοβασίλη και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Θοδωρή Παπασταφίδα. Του έχει σταλεί ήδη εξώδικο και μετά την απολογία ο Θανάσης Σάμιος θα αποφασίσει για την ποινή του, που αναμένεται βαριά.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα Κάπελ, ο πρώτος σκόρερ της Δόξας θα προπονείται μόνος του, σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα.

Πηγή:sportdrama.gr

Last modified onΤρίτη, 02 Απρίλιος 2013 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep