Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άνιση μεταχείριση»

Διαμαρτυρία της Λέσχης φίλων Δόξας Δράμας στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης.

Οι φίλοι των «Μαυραετών» με επιστολή τους προς την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την αντιμετώπιση που έτυχαν στον αγώνα με τον Ηρακλή, κάνοντας λόγο για άνιση και υπέρμετρα αυστηρή μεταχείριση.

Αναλυτικά η επιστολή με θέμα: «ΔΘέμα : Διαμαρτυρία για την αντιμετώπιση των φιλάθλων της Δόξας»:

«Η αστυνομική διεύθυνση Δράμας θα ήταν η τελευταία στην οποία ο σύλλογος μας επιθυμούσε να στείλει διαμαρτυρία. Σαν σύλλογος προσβλέπουμε στην καλή συνεργασία με τους υπερασπιστές της έννομης τάξης. Εντούτοις τα γεγονότα του αγώνα μεταξύ της Δόξας και της Α.Ε.Π. Ηρακλής μας αναγκάζουν να διαμαρτυρηθούμε και μάλιστα εντόνως. Τα ισχυρά αστυνομικά μέτρα και η παρουσία πολυπληθών αστυνομικών στους αγώνες της Δόξας είναι μία καινοφανής εμπειρία για τους χιλιάδες φιλήσυχους Δραμινούς φιλάθλους.

Οι συνεχιζόμενες προσαγωγές ωστόσο φιλάθλων της Δόξας, γνωστών για την αξιοπρέπεια, την μετριοπάθεια και την σοβαρότητα τους, αποτελούν πρωτοφανείς ενέργειες που μας βρίσκουν κατηγορηματικά αντίθετους και μας προβληματίζουν εντόνως. Τον προβληματισμό μας τον εντείνει το γεγονός ότι στο ίδιο γήπεδο και στην αντίθετη κερκίδα, φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο γήπεδο, που αποτελεί και περιουσία του Δραμινού λαού, και δεν σημειώθηκε η παραμικρή σύλληψη ούτε έγινε κάποια προσαγωγή ή σύσταση.

Επειδή τέτοιες ενέργειες στέλνουν μηνύματα άνισης, και υπέρμετρα αυστηρής μεταχείρισης εναντίον των φιλήσυχων φιλάθλων της Δόξας, παρακαλώ όπως ενεργήσετε προς την κατεύθυνση του ελέγχου και της καταστολής των πραγματικά επικινδύνων καταστάσεων που θέτουν σε επικινδυνότητα την ασφάλεια των αγώνων και όχι κατά των μεμονωμένων φιλάθλων της ομάδας μας.

Με εκτίμηση

Για την Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο».

Last modified onΤρίτη, 02 Απρίλιος 2013 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep