Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Στεργιανό, αλλά και απουσίες

Η Δόξα καλείται να νικήσει τον Πιερικό, έχοντας ωστόσο αρκετές απουσίες.

Παιχνίδι που πρέπει πάση θυσία να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς είναι για τη Δόξα Δράμας αυτό με τον Πιερικό. Οι «μαυραετοί» είναι καθηλωμένοι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και η μέχρι στιγμής πορεία δεν είναι καθόλου ικανοποιητική.

Ο Κώστας Βασιλακάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιάννη Στεργιανό, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τραυματίας και ακολουθούσε ατομικό. Ο 20χρονος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του και είναι πιθανό να ξεκινήσει και βασικός. Από την άλλη, οι απουσίες δεν λένε να εγκαταλείψουν το δραμινό συγκρότημα, καθώς οι Μπάμπης Περπερίδης, Μανόλης Λιαπάκης, Νίκος Μπουτζίκος, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Σάββας Μουδούρογλου, Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης και Δημήτρης Μπαλής είναι ανέτοιμοι.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (7/12) ανακοινώθηκαν οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τους Κατερινιώτες: Δαύκος, Μένκα, Στεργιανός, Μπέκα, Κυριακίδης, Περσίδης, Γελαδάρης, Μιλένκοβιτς, Θεοδωρέλης, Κίκοφ, Βλασόπουλος, Ρούτσης, Στόικος, Σιάμπος, Κανετίδης, Τουνγκελίδης, Χατζηλιάδης, Κάσσος, Χιντασέλι, Ετόφ.

Last modified onΣάββατο, 07 Δεκέμβριος 2013 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep