Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας χαρακτήρισε αυτή της Δόξας Δράμας κόντρα στον Πιερικό ο Κώστας Βασιλακάκης.

Ο τεχνικός των «μαυραετών» δήλωσε μετά το ματς: «Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Είναι γνωστές για την παραγωγή παικτών, κάτι το οποίο δεν ισχύει στα τελευταία χρόνια.

Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τη μικρή συγκομιδή βαθμών. Δεν υπήρχαν περιοθώρια για νέες απώλειες βαθμών. Η πίεση αυξήθηκε περισσότερο, όταν μείναμε πίσω στο σκορ.

Μπορώ να πω, όμως, ότι τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλη ψυχή για να μπορέσεις να αντιδράσεις και να διασπάσεις την άμυνα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Είχαμε από το πρώτο ημίχρονο τις προϋποθέσεις να σκοράρουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν. Πετύχαμε σπουδαίο τρίποντο που θα μας τονώσει την αυτοπεποίθηση».

Τι ειπώθηκε στο ημίχρονο και άλλαξε η εικόνα: «Υπήρχε νευρικότητα, δεν είχαμε ηρεμία στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, δουλέψαμε περισσότερο και πιέσαμε τον αντίπαλο. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και δεν μπορούν να πάρουν μία χαρά. Υπήρξε χαρά και ικανοποίηση με τη νίκη και ανταμείφθηκαν οι κόποι τους σήμερα. Αλλάζει η ψυχολογία, γιατί δίνει αυτοπεποίθηση. Πιστεύω η τύχη να γυρίσει με το μέρος μας. Οι νίκες πάντα φτιάχνουν τις ομάδες. Αν δεν παίρνεις αποτελέσματα υπάρχει πρόβλημα. Στα Γιαννιτσά πάμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι μία ομάδα με καλούς παίκτες».

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep