Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Από ΑΕΛΚ... Ηρακλή ο Παντελίδης!

Ο γυμναστής της Καλλονής, Σάκης Παντελίδης αποχώρησε για να προσληφθεί στον Ηρακλή.

Όταν ο Γιάννης Χατζηνικολάου έπιανε δουλειά στον Γηραιό, το πρώτο όνομα που διέρρευσε και αφορούσε σε συνεργάτες του ήταν του Σάκη Παντελίδη. Ωστόσο, ο γυμναστής της ΑΕΛΚ το διέψευδε κατηγορηματικά και τόνιζε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με την ομάδα της Λέσβου και τον τεχνικό, Μπάμπη Τεννέ.

Φυσικά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, με αποτέλεσμα την Πέμπτη (24/01) η ΠΑΕ ΑΕΛΚ να ανακοινώσει την αποχώρηση του Παντελίδη. O ίδιος, πάντως, υποστήριξε ότι η αποχώρησή του αφορά σε προσωπικό του πρόβλημα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον γυμναστή Σάκη Παντελίδη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Από την πλευρά του ο Σάκης Παντελίδης πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση στο aelk.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ τον Πρόεδρο κ. Μιχαλάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Παπαδόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Καραδήμo για τη συνεργασία που είχαμε το τελευταίο διάστημα και να ευχηθώ ολόψυχα να πετύχει στο έργο της.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία δηλώνοντας πως η απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα οφείλεται καθαρά σε ένα άκρως προσωπικό μου πρόβλημα. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο...».

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2013 11:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep