Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και τυπικά τέλος ο Χλεμπ

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του flnews.gr σχετικά με την αποδέσμευση του Λευκορώσου από την Καλλονή.

Επισήμως παρελθόν για την ομάδα της Μυτιλήνης αποτελεί ο Βιάχεσλαβ Χλεμπ. Ο Λευκορώσος στο σύντομο διάστημα παραμονής του στην Καλλονή δεν έπεισε ότι αξίζει να αγωνίζεται στην ομάδα και η διοίκηση αποφάσισε να του λύσει το συμβόλαιο, όπως άλλωστε είχατε ενημερωθεί. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βιάχεσλαβ Χλεμπ» αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 

Από εκεί και πέρα, από το Σάββατο (26/1) από τις 11:00 έως τις 13:00, θα προπωλούνται εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ελευθερίου Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€, 15€. Στην αγορά εισιτηρίου με 5€ δικαίωμα έχουν οι:

* Άνεργοι (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας)
* Φοιτητές (με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο ή τη βεβαίωση σπουδών) και μαθητές
* Υπηρετούντες τη στρατιωτική τους θητεία (με την επίδειξη της στρατιωτικής τους ταυτότητας)

 

Τέλος, αντιπροσωπεία των παικτών επισκέφτηκαν το 2ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης. Οι Γιώργος Χωριανόπουλος, Ανδρέας Γκόβας και Στρατής Βαλιός με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Αγγελώνια συνάντησαν τον αναπληρωτή διευθυντή Κωνσταντίνο Καρδαλά και τον γυμναστή Βάιο Ρίππη, ο οποίος είναι και γυμναστής της ΑΕΛΚ Κ20 καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Μυτιλήνης. Οι παίκτες υπέγραψαν αυτόγραφα και μοίρασαν χαρά στα παιδιά του σχολείου τα οποία προσκλήθηκαν στον προσεχή κυριακάτικο αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιανουάριος 2013 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep