Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Για το βήμα παραμονής

Ο Θρασύβουλος ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στην Καλλιθέα για να αυξήσει τη διαφορά από τον Βύζαντα.

Η ήττα (1-0) από την ΑΕΛ διατήρησε τη διαφορά των τριών πόντων από την 20ή θέση και η ομάδα της Φυλής θεωρεί ότι αν πάρει την Τετάρτη (27/03) αποτέλεσμα στην Καλλιθέα, τότε θα κάνει το βήμα παραμονής, δεδομένου ότι ο Βύζας Μεγάρων δοκιμάζεται στο Ηράκλειο.

Η κόπωση είναι δεδομένη, αλλά οι «πράσινοι» έχουν το συν της μη μετακίνησης. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, υπάρχουν απουσίες για τον τεχνικό, Βασίλη Βούζα καθώς ο Προβατίδης είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός πλάνων έμειναν οι Σιακαβάρας, Αγκόλι, Αρκουμάνης, Σκαμαντζούρας, Καλογρίδης, Σούφλας και Ντα Κόστα.

Η αποστολή: Σταυριανός, Χάζλαρης, Καλαμιώτης, Τζιωρτζιόπουλος, Μπακάλης, Σκόνδρας, Βλασόπουλος, Στ. Σερέπας, Πλαβούκος, Γεωργιάδης, Σταυροθανασόπουλος, Κακλαμάνος, Σύρος, Βασιλείου, Παπανίκου, Καλογιάννης, Κεϊτά, Κοντούλης, Πάνος.

Η ΠΑΕ εν τω μεταξύ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα σχετικά με τη φιλοξενία που επεφύλλασε στην ΑΕΛ και σημείωσε: «Για ακόμα μια φορά αναγνωρίστηκε η φιλοξενία που παρείχε ο Θρασύβουλος. Αλλωστε είναι γνωστό τα χρόνια που ο σύλλογος της Φυλής βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες οτι προσπαθεί να συντελέσει ωστε κάθε αγώνας να είναι μια γιορτή και αυτή είναι διαπίστωση όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».

 

 

Last modified onΤρίτη, 26 Μάρτιος 2013 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep