Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Ο διαιτητής διαμόρφωσε αποτέλεσμα»

Ο Βασίλης Βούζας στον πάγκο Ο Βασίλης Βούζας στον πάγκο

Στις αποφάσεις του διαιτητή επέρριψε τις ευθύνες της ήττας του Θρασύβουλου στην Καλλιθέα, ο τεχνικός των «πράσινων» Βασίλης Βούζας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα η ομάδα μας υπέστη μία ήττα η οποία δεν είναι δίκαιη. Οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν αυτές, που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα κατά μεγάλο ποσοστό. Πετύχαμε ένα κανονικό γκολ το οποίο ακυρώθηκε χωρίς καμία αιτιολογία. Γενικά πιστεύω ότι ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο και είχε πολλά πολλά σφυρίγματα εναντίον της ομάδας μας. Εμείς σταθήκαμε καλά σε όλο το διάστημα και δεν κινδυνεύσαμε πέρα από τη φάση με πολύ καλό στημένο. Επαναλαμβάνω όμως ότι έχουμε παράπονα από τη διαχείριση του διαιτητή. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Τους ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου εκπροσώπησε ο Παρασκευάς Μπακάλης, που επίσης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία: «Για άλλη μία φορά αδικούμε τους εαυτούς μας και δεν πήραμε το βαθμό ή τους βαθμούς. Η διαιτησία ήταν πολύ κακή όπως είδε όλος ο κόσμος. Ολο αυτόν τον καιρό παλεύουμε μόνοι μας και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε με τον καινούριο προπονητή, και νομίζω ότι βγάλαμε μερικά πράγματα σήμερα. Αυτό που λένε ότι ο Θρασύβουλος έχει μία ιστορία πίσω του, θέλουμε να το βλέπουμε και εμείς και να τον σέβονται».

* Να σημειωθεί πως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θρασύβουλος, Σωτήρης Μασούρης, είχε τετ α τετ με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, που στο παρελθόν ήταν προπονητής της ομάδας της Φυλής. 

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep