Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχει χαθεί τίποτε για τα Ψαχνά»

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως υπάρχει το υλικό για να αναστρέψει την κατάσταση ο Ηρακλής Ψαχνών και να μπει στα play off.

Ηρεμία και προσπάθεια στα επόμενα παιχνίδια ώστε ο Ηρακλής Ψαχνών να βρει το δρόμο του και να πάρει τα αποτελέσματα που μπορεί ζήτησε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παντέλης. Αναλυτικά δήλωσε:

«Θα ξεκινήσω με το ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε να είναι για την ομάδα. Αν θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικούς σκοπούς θα πρέπει τέτοια παιχνίδια μέσα στο γήπεδο μας να τα «καθαρίζουμε». Θεωρώ πως στο πρώτο 15λεπτο μπήκαμε δυνατά, καλά, ελέγχαμε τον χώρο του κέντρου, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος είχαμε πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, δεν είχαμε καλά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου. Χάναμε εύκολα τις δεύτερες μπάλες και με οποιαδήποτε μεγάλη μπαλιά που έκαναν οι παίκτες του Φωκικού έμενε ψηλά στη δική μας άμυνα. Υπήρχαν πάρα πολύ μεγάλες αποστάσεις των γραμμών και θεωρώ πως με την αλλαγή του Ρούτση, χωρίς να ρίχνουμε ευθύνες στον ποδοσφαιριστή, συμμαζεύτηκε κάπως το κέντρο με τον Βανγκέλι.

Δεν είναι ευθύνη του Ρούτση, απλά όταν κάποια ομάδα δείχνει μια άσχημη εικόνα θεωρώ πως κάτι πρέπει να αλλάξεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές, πιέσαμε πιο ψηλά και θεωρώ πως και με αυτά που αλλάξαμε εσωτερικά βελτιώσαμε κάπως την εικόνα μας.

Για να είμαστε ειλικρινείς, όμως, δεν εμφανίσαμε αυτό που σαν προπονητής περίμενα εγώ στο παιχνίδι. Έλειπαν κάποιοι παίκτες, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, αλλά αυτός ο μαραθώνιος στην Β’ Εθνική έχει απώλειες για κάθε ομάδα. Όταν λείπουν παίκτες που μπορούν να παίξουν από τα πλάγια είναι σημαντικό. Παίκτες όπως ο Γέσιτς και ο Μπαράνκος που έκανε δύο ενέσεις για να μπει να μας βοηθήσει. Εμείς προσπαθήσαμε ανορθόδοξα παρότι είχαμε πει να παίξουμε από τα πλάγια. Κάναμε κάποιες φάσεις, αλλά αυτές ήταν σε αναμπουμπούλα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία.

Δεν έχει χαθεί τίποτε. Μείναμε πίσω στην βαθμολογία, αλλά θεωρώ πως όλα αυτά τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Θεωρώ πως αν μαζευτούμε όλοι μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Σε τέτοια αποτελέσματα θα πρέπει να υπάρχει ηρεμία, ώστε η ομάδα να στηριχθεί γιατί έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια και είναι κρίμα να μην είναι μέσα στις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχει καμία καλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή Ψαχνών σε αυτό το γκρουπ. Εμείς θα κοιτάξουμε ψυχολογικά να σηκωθούμε, γιατί είναι λογικό να υπάρχει και ψυχολογικό βάρος. Θα κοιτάξουμε τα ματς που έρχονται, με πρώτο αυτό με την Λάρισα. Πρέπει να υπάρξει ηρεμία και τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν».

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2013 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep