Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πέσε κάτω και μην σηκώνεσαι»

Ο Θανάσης Ρεπετσάς είπε πως είναι ντροπή για τους παίκτες του Φωκικού να πέφτουν κάτω. Ο Θανάσης Ρεπετσάς είπε πως είναι ντροπή για τους παίκτες του Φωκικού να πέφτουν κάτω.

Ο Θανάσης Ρεπετσάς είχε παράπονα από τους παίκτες του Φωκικού που ενώ δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο, αλλά έκαναν καθυστερήσεις.

«Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε το γκολ και ενώ κάναμε δύο, τρεις καλές ευκαιρίες να προηγηθούμε. Προηγήθηκε ο Φωκικός, προσπαθήσαμε να πιέσουμε για να πάμε με το 1-1 στο ημίχρονο, αλλά δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, δείξαμε περισσότερη θέληση, ισοφαρίσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ για να πάρουμε τη νίκη.

Για την ομάδα του Φωκικού, ήταν μια ομάδα αδιάφορη που δεν είπαμε εμείς να παρατήσει το παιχνίδι, αλλά είναι ντροπή για μια ομάδα που έρχεται να παίξει ποδόσφαιρο να κάνει καθυστερήσεις. Να πέφτουν κάτω είναι ντροπή.Αυτό είδα, αυτό λέω. Ακούσαμε και παίκτες του Φωκικού να λένε σε συμπαίκτες τους να πέσουν κάτω και να μην σηκωθούν. Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε.

Υπάρχει πολύ κούραση, είναι 31 ματς, κορμός που έχει παίξει πολλά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε με τον προπονητή μας να ηρεμήσουμε και να πάμε να παίξουμε την Τετάρτη στην Λάρισα».

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2013 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep