Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Λουμπάγκο ο Καπίας

Ο Εθνικός Γαζώρου ηττήθηκε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή και φορτώθηκε και με προβλήματα.

Με πρώτο και κύριο τον Στέφανο Καπία, ο οποίος υπέστη λουμπάγκο. Έκανε κάποιες θεραπείες, δείχνει να είναι καλύτερα, αλλά η συμμετοχή του στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Θρασύβουλο είναι 50-50. Κι άλλοι ποδοσφαιριστές της σερραϊκής ομάδας αποκόμισαν ενοχλήσεις. Όπως ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης με τη μέση του και οι Μουσικάκης και Κουκόλης που ένιωσαν αδιαθεσία.

Όσο περνούσε η ώρα στο παιχνίδι με τους Αχαιούς, τόσο περισσότερο η πλάστιγγα έγερνε σε βάρος το Γαζώρου, εξαιτίας των όσων μεσολάβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Γι' αυτό και παραδέχονταν οι άνθρωποι της ομάδας ότι το 2-0 ήταν φυσιολογική εξέλιξη.

Τελευταία στιγμή από το συγκεκριμένο παιχνίδι έμεινε εκτός ο Διαμαντίδης που ήταν άρρωστος, όπως και ο Χαριτίδης που είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Αμφότεροι ωστόσο αναμένεται να επιστρέψουν στο ματς με τον Θρασύβουλο, το οποίο χαρακτηρίζεται τελικός για τους Σερραίους, που με νίκη θα σιγουρέψουν την παραμονή τους. Ο Ντε Πάουλα δεν θα αγωνιστεί. Θα προφυλαχθεί και αυτή τη φορά. Ούτως ή άλλως και στην Πάτρα πήγε περισσότερους για ψυχολογικούς λόγους.

Εν τω μεταξύ, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Football League επέβαλε στην ΠΑΕ πρόστιμο 500 ευρώ. Αναλυτικά: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: 

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500) ευρώ. Επέβαλε στον Ι. ΚΟΤΣΑΜΠΑ (φυσιοθεραπευτής) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας της 25-2-2013 με ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ).

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάιος 2013 02:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep