Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη... σωτηρίας

Με τρίποντο σε βάρος του Θρασύβουλου ο Εθνικός Γαζώρου «κλειδώνει» την παραμονή.

Οι «κυανόλευκοι» μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της Δόξας Δράμας δεν μπόρεσαν να «ζευγαρώσουν» τα τρίποντα στην Πάτρα. Παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, έκαναν ένα βήμα πίσω και πλέον καλούνται να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Εθνικός Γαζώρου την Τετάρτη (24/04) υποδέχεται τον Θρασύβουλο, μία ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει «ζημιές» και ο τεχνικός, Παναγιώτης Διλμπέρης ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την ανάλογη προσοχή σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται «τελικός». Φυσικά, τα προβλήματα δεν τον εγκαταλείπουν. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπεκιάρης, Καρυπίδης, Κοσμίδης, Καπίας, Ομπέντ, ο στρατευμένος Γαλακτερός, ο Ντε Πάουλα για να προφυλαχθεί και οι Παπάζογλου, Ζυγκερίδης, Αποστολίδης.

Η αποστολή: Παπαθανασίου, Βαλσαμάκης, Μαχαιρούδης, Διαμαντίδης, Νύρλας, Κουκόλης, Χαριτίδης, Κωνσταντινίδης Σ., Κομνηνάκης, Γαϊδαρτζής, Κατσαβάκης, Ναλμπάντης, Γκόγκας, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Κωνσταντινίδης Β., Γεωργιάδης, Αγγελακάς, Σαββίδης

Last modified onΤρίτη, 23 Απρίλιος 2013 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep