Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στρώναμε και ξεστρώναμε»

Ο βοηθός προπονητή του Ηρακλή, Δημήτρης Μούτας, τόνισε ότι η νίκη επί της ΑΕΛ δίνει ώθηση στην ομάδα του για τη συνέχεια.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Χατζηνικολάου είπε: «Η πορεία του Ηρακλή ήταν γνωστή. Εκτός τα στρώναμε, εντός τα ξεστρώναμε. Μας δίνει ώθηση για τη συνεχεία η νίκη. Τα παιδιά κατέδωσαν ψυχή, πάθος θέληση και σε συνδυασμό με τον κόσμο και την τύχη πήραμε τη νίκη. Καταφέραμε και βάλαμε γρήγορα γκολ και μετά ελέγχαμε το παιχνίδι. Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Για το στόχο της ομάδας τώρα: «Στόχος είναι η απευθείας άνοδος αλλά είναι πιθανό σενάριο να βρεθούμε ξανά με τη Λάρισα, όπως είπε και ο κ.Καβακάς. Η νίκη έδωσε τεράστιο βήμα για το στόχο μας. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Καλλιθέα».

Για την οπισθοχώρηση μετά το 1-0: «Εντολή ήταν να δώσουμε χώρο αλλά όχι τόσο. Έπαιξε ρόλο και η ικανότητα της Λάρισας αλλά και η κούραση η δική μας. Τα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες επιβαρύνουν».

Για την περίπτωση να επιστρέψουν οι απόντες στο παιχνίδι με την Καλλιθέα: «Ευελπιστούμε να είναι έτοιμοι οι Βαγγελόπουλος, Ταϊανάν και Σουλίδης».

Για το ποιο θα είναι το βαθμολογικό όριο για την πρώτη τριάδα: «Δεν είμαστε να κάνουμε προβλέψεις, κοιτάξαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας».

 

Πηγή: iraklis1908.gr

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep