Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το... βιολί τους στον Ηρακλή

Ο «Γηραιός» συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, με τον Σκοπιανό... βιολιτζή, Κριστιάν Κιρόφσκι, σε μεγάλα κέφια.

 

Άλμα για απευθείας άνοδο στη Superleague έκανε ο Ηρακλής με τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΛ. Ήταν η τρίτη σερί επικράτηση των Θεσσαλονικέων στη Football League και η
διαφορά που τους χωρίζει από την προνομιούχο τριάδα είναι μόλις στον έναν βαθμό. Τα πάει περίφημα το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος μετά το παιχνίδι με τους «βυσσινί» αγκάλιαζε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές του για την επιτυχία της Τετάρτης (24/4). Την ίδια ώρα που ο «Γηραιός» συνεχίζει το... βιολί του με τις νικηφόρες αναμετρήσεις, ο Χριστιάν Κιρόφσκι εξακολουθεί να σκοράρει και να παίζει... βιολί.
Όπως με τον Βύζαντα, έτσι και με την ΑΕΛ σκόραρε και πανηγύρισε σαν άλλος... βιολιτζής (φωτ.). Είναι σημαντικό που ενόψει Καλλιθέας ουδείς από τους παίκτες του Ηρακλή συμπλήρωσε κάρτες. Ζουλιέν Φερνάντες, Νίκος Σαββίδης και Γιώργος Παληγεώργος είναι πλέον στις οκτώ κίτρινες, ενώ ο Ισαάκ στις πέντε. Υπενθυμίζεται ότι Φερνάντες και Σαββίδης θα εκτίσουν με Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Επανομής.
Στράντζαλης: Στις καλύτερες ομάδες ο Ηρακλής
Στο «Metropolis» μίλησε ο πρώτην προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Στράντζαλης. «Δεν το είδα το παιχνίδι με την ΑΕΛ λόγω υποχρεώσεων. Ήταν μια σημαντική νίκη για τον Ηρακλή γιατί πλησίασε την 3άδα. Από ψυχολογικής πλευράς είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές που νίκησαν γιατί θα πιστέψουν πως μπορούν να πετύχουν το στόχο τους. Επίσης νίκησε στο Καυταντζόγλειο κάτι πολύ σημαντικό» είπε αρχικά.
Και συμπλήρωσε: «Ο Ηρακλής είναι από τις 3-4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αν δεν είχε τα σκαμπανεβάσματα του θα ήταν πιο ψηλά. Θεωρώ πως μέχρι και την τελευταία αγωνιστική ο Ηρακλής θα μπορεί να κατακτήσει την 2η ή την 3η θέση. Είναι πολύ σημαντικοί οι επόμενοι αγώνες και ιδιαίτερα αυτός με την Καλλιθέα. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της και με τον κόσμο που την στηρίζει θα πετύχει την άνοδο. Αν δείξει την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση θα πετύχει το στόχο του ο Ηρακλής».
Για το Καυταντζόγλειο ανέφερε: «Ενδεχομένως να βόλευε τον Ηρακλή να αγωνίζεται σε ένα πιο μικρό γήπεδο. Το Καυταντζόγλειο είναι χαώδες γήπεδο. Αν η ομάδα έπαιζε σε ένα μικρότερο ίσως να ήταν πιο καυτή έδρα».

Last modified onΠέμπτη, 25 Απρίλιος 2013 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep