Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Δεν εγκαταλείπουμε»

Η ήττα του Θρασύβουλου από τη Δράμα χαρακτηρίστηκε οδυνηρή, όμως ο Βασίλης Βούζας ξεκαθάρισε πως αυτός και η ομάδα του δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Θρασύβουλου: «Ηταν μία οδυνηρή ήττα τόσο για το μέγεθος του σκορ όσο και για τη βαθμολογική σημασία, που είχε αυτός ο αγώνας. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν έδειχνε ότι το σκορ θα φτάσει σε τόσο ψηλό βαθμό. Δεχτήκαμε ένα γκολ από αδράνεια στην άμυνά μας, το οποίο μας αποσυντόνισε και μας έριξε την ψυχολογία, η οποία είναι ήδη βεβαρημένη καθώς σε όλες τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους κυριαρχεί το στρες. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πάρουμε όσους βαθμούς περισσότερους, που θα μας δώσουν την παραμονή»

Σε ερώτηση του Flnews για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο Θρασύβουλος στο φινάλε, καθώς ακολουθούν τώρα δύο εκτός έδρας ματς με Νίκη και Εργοτέλη, ο τεχνικός του Θρασύβουλου μας είπε: «Μερικές φορές είναι πιο δύσκολα εντός από ότι στα εκτός έδρας. Είναι ομάδες που έχουν στόχους και είναι μάλιστα αρκετά καλές ομάδες. Εμείς όμως θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να διεκδικήσουμε μία νίκη. Αν έρθει θα έρθει με μεγάλη προσπάθεια».

Τους παίκτες του Θρασύβουλου εκπροσώπησε ο Νίκος Βλασόπουλος: «Σήμερα θέλαμε τη νίκη γιατί ήταν ένα παιχνίδι τελικός για εμάς, καθώς τώρα ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες. Θεωρώ ότι έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι κι υπάρχει μία ένσταση από εμάς, στη φάση με το χέρι μέσα στην περιοχή, που δεν δόθηκε πέναλτι. Δεν θεωρώ ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος, όμως συγκεκριμένα άκουσα τους παίκτες της Δράμας στο 75' να λένε ότι ήταν. Τέλος πάντων στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Αγωνιστικά μπορούμε να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα στα επόμενα ματς. Σήμερα είναι μία ντροπιαστική ήττα, που μειώνει την προσπάθεια των παικτών, όμως δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι».

Σε ερώτηση του Flnews για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά από αυτή την ήττα κι αν το «πιστεύω» σωτηρίας είναι ακόμη ισχυρό, ο Νικός Βλασόπουλος, μας είπε: «Μετά το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά και την αφαίρεση των βαθμών έγιναν όλα. Αγωνιστικά δεν υπήρχε περίπτωση τα Μέγαρα να μας φτάσουν. Τώρα μπλέξαμε και μετράμε τα κουκιά, με ποιον παίζει ο καθένας κι αν είναι αδιάφορος. Παρόλο που φτάσαμε ως εδώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε το πάνω χέρι».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep