Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Αποδεκατισμένος για την υπάρξή του

Ο Θρασύβουλος είναι υποχρεωμένος να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Η πίεση αυξάνεται στην ομάδα της Φυλής. Σε ένα ματς στο οποίο οι «πράσινοι» στόχευαν μόνο στο τρίποντο ηττήθηκαν από τη Δόξα Δράμας και, μάλιστα, με το «βαρύ» 4-0. Την ίδια στιγμή έβλεπαν τον Βύζαντα Μεγάρων να επικρατεί και να μειώνει στον πόντο τη διαφορά... Όπως καταλαβαίνει κανείς, μπορεί ο Θρασύβουλος να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη, όμως πλέον δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο η παραμονή του στην κατηγορία. Για τον λόγο αυτό είναι υποχρεωμένος να πάρει θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη (15/05) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Η αποστολή της ομάδας της Φυλής αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (13/05) για τον Βόλο και ο τεχνικός, Βασίλης Βούζας έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών. Εκτός του Προβατίδη που αποβλήθηκε, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Πλαβούκος, Βλασόπουλος, Tζιωρτζιόπουλος, ο τραυματίας Μαρούλης, ο Κακλαμάνος για αγωνιστικούς λόγους και ο Σούφλας.

Η αποστολή: Σταυριανός, Χάζλαρης, Σύρος, Βασιλείου, Καλαμιώτης, Πάνος, Μπακάλης, Σκόνδρας, Σερέπας, Σταυροθανασόπουλος, Γεωργιάδης, Σκαμαντζούρας, Άγκολι, Κειτά, Σιακαβάρας, Αρκουμάνης, Παπανίκου, Καλογιάννης Κοντούλης, Μπάτσι.

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep