Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Χτυπά» στις αντεπιθέσεις

Με απουσίες, αλλά αποφασισμένος απέναντι στη Νίκη Βόλου ο Θρασύβουλος.

Στη θέση που βρίσκονται οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι περιθώρια να ξεχωρίζουν παιχνίδια δεν έχουν. Τρία ματς απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για τους ίδιους και είναι υποχρεωμένοι να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και μακριά από τη Φυλή αν θέλουν να μείνουν στην κατογορία. Φυσικά, ξέρουν ότι η αποστολή τους την Τετάρτη (15/05) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στη Νίκη Βόλου είναι δύσκολη, όμως θα «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, προκειμένου να κάνουν τη «ζημιά» και να παραμείνουν σε τροχιά παραμονής.

Το μεσημέρι της Τρίτης (14/05) η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό και τα προβλήματα είναι γνωστά για τον Βασίλη Βούζα. Οι Βλασόπουλος, Πλαβούκος, Τζιωρτζιόπουλος, Προβατίδης είναι τιμωρημένοι, τραυματίας ο Μαρούλης και απόντες ακόμα οι Σούφλας, Κακλαμάνος.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Σταυριανός, Χάζλαρης, Σύρος, Βασιλείου, Καλαμιώτης, Πάνος, Μπακάλης, Σκόνδρας, Σερέπας, Σταυροθανασόπουλος, Γεωργιάδης, Σκαμαντζούρας, Αγκόλι, Κειτά, Σιακαβάρας, Αρκουμάνης, Παπανίκου, Καλογιάννης Κοντούλης, Μπάτσι.

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep