Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανανέωση… στον Γάζωρο

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναμένεται να δοκιμάσει αρκετούς από τους νέους του Εθνικού Γαζώρου στις τελευταίες προπονήσεις της σεζόν. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναμένεται να δοκιμάσει αρκετούς από τους νέους του Εθνικού Γαζώρου στις τελευταίες προπονήσεις της σεζόν.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης στο ξεμούδιασμα της πρώτης ομάδας με τους Νέους τσέκαρε και αρκετούς μικρούς.

Τα πλάνα για τη νέα σεζόν έχουν ήδη αρχίσει στον Εθνικό Γαζώρου και ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Διλμπέρης, έχει στο μυαλό του και την προώθηση ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες της ομάδας. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έγιναν αρκετές αναμετρήσεις ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και τους Νέους, με αποτέλεσμα να έχει βγάλει συμπεράσματα για αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές και φυσικά έχει διαπιστώσει και την εξέλιξη τους.

Το απόγευμα της Πέμπτης (16/5) είχε πάλι την ευκαιρία να τους δει στο διπλό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε ανάμεσα στην ομάδα Νέων και όσους από τους ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν για 90 λεπτά κόντρα στον Εργοτέλη. Μάλιστα αναμένεται με το τέλος του πρωταθλήματος να γίνουν κάποιες προπονήσεις και φιλικά με ομάδες και σε αυτά να συμμετάσχουν οι μικροί.

Από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη κρατάνε για ακόμη μια φορά την εμφανή αδυναμία στο γκολ και τη δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη περιοχή. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης που αποκλείστηκε τελευταία στιγμή από την 18άδα λόγω ίωσης αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών στις Σέρρες.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάιος 2013 02:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep