Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επέστρεψαν «λαβωμένοι» στον Γάζωρο

Οι τραυματισμοί αποτελούν μόνιμο.... συνοδοιπόρο του Εθνικού Γαζώρου στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα από τα στοιχεία που έχουν κάνει φέτος τον Εθνικό Γαζώρου να ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα, όχι βαθμολογικά, είναι οι τραυματισμοί. Στα περισσότερα παιχνίδια οι Σερραίοι κλήθηκαν να αγωνιστούν με αλλαγές επί αλλαγών, εξαιτίας των συχνών προβλημάτων που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές. Ακόμα και τώρα που το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται τα ίδια.

Από το ματς στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη, Κατσαβάκης και Παπάζογλου επέστρεψαν λαβωμένοι. Ο πρώτος με πρόβλημα στον προσαγωγό και ο δεύτερος με ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμφότεροι θα μείνουν εκτός από την αναμέτρηση με τα Ψαχνά που ακολουθεί. Ο Σαββίδης παραμένει και αυτός στα... πιτ λόγω τραυματισμού, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης έχει αμυγδαλίτιτδα και δεν είναι βέβαιο ότι θα δώσει το παρών, ενώ ο Γκόγκας είναι στην αποστολή της Εθνικής Ενόπλων και θα απουσιάσει.
Ο Ζυγκερίδης που προσβλήθηκε από ίωση είναι καλύτερα, όπως και ο Κομνηνάκης. Επιστρέφει τουλάχιστον από τιμωρία ο Γεωργιάδης, ενώ ο Διαμαντίδης που έχει συμπληρώσει κάρτες θα εκτίσει στο ματς με τον Πιερικό.
Η ΠΑΕ ενημέρωσε για φιλικό παιχνίδι της Κ20 με το εξής δελτίο Τύπου: «Η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της Κ20 ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου BEBIDES 2000, Θεσσαλονίκης, του Παναγιώτη Κερμανίδη, αύριο Σάββατο, 18 Μαΐου 2013, στα Γήπεδα της Ε.Π.Σ. Σερρών, στις 18:00».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάιος 2013 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep