Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Ο συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού, Γιάννης Συμεωνίδης, χαρακτήρισε βαρύ το 0-4 από τον Παναιτωλικό.

Στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Παίζαμε και σήμερα με αντίπαλο που είχε ισχυρό κίνητρο και συμφωνήσαμε με όλα τα παιδιά να δώσουμε ό, τι έχει ο καθένας στο γήπεδο, για τους εαυτούς μας και τον Πιερικό. Σίγουρα το 0-4 είναι ένα πολύ βαρύ σκορ που δεν ταιριάζει με την ομάδα και την ιστορία της.
Σίγουρα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, έχει καλύτερους παίκτες και του εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς θα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και το καλοκαίρι να γίνει μια προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας. Η πορεία μας φέτος ήταν πάρα πολύ κακή και είναι κρίμα για τον Πιερικό που έχει μεγάλη
ιστορία. Ο κόσμος έχει δίκιο να είναι πικραμένος και πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη. Από τη νέα σεζόν, είτε εδώ βρισκόμαστε εμείς, είτε έλθουν κάποιοι άλλοι, ο Πιερικός θα πρέπει να προχωρήσει και να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν».

Ο Γιώργος Βραχνός εκπροσώπησε τους παίκτες του Πιερικού και ανέφερε: «Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο πρώτα απ' όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Ο Παναιτωλικός που είναι πιο ποιοτική ομάδα, με καλύτερους παίκτες, πέτυχε ένα γκολ και από κει και πέρα στο β' μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως το παιχνίδι τελείωσε όταν δεχτήκαμε και το 2ο γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι που πικράναμε τον κόσμο μας».

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep