Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προσυνεννόηση στα... κεράσια»!

Η μοναδική συνεννόηση που είχαν κάνει για το ματς της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Πιερικό ήταν για δύο τελάρα κεράσια, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης Κώστας Παπαδόπουλος. Η μοναδική συνεννόηση που είχαν κάνει για το ματς της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Πιερικό ήταν για δύο τελάρα κεράσια, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, είπε πως η μοναδική προσυνεννόηση που υπήρξε για το ματς με τα Γιαννιτσά ήταν για δύο τελάρα κεράσια που του έδωσε ο πρόεδρος της Αναγέννησης μετά την αναμέτρηση.

Έκπληκτος για την έκθεση της UEFA που κρίνει ως ύποπτο το ματς της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Πιερικό δηλώνει ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης, Κώστας Παπαδόπουλος. Αναλυτικά ανέφερε:

«Άλλο πάλι αυτό.

Ενημερώθηκα ότι διαβιβάστηκε στα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου φάκελος της ΟΥΕΦΑ με τον οποίο χαρακτηρίζεται ύποπτος ο αγώνας Γιαννιτσά - Πιερικός που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 3-1.

-Κατηγορηματικά δηλώνω ότι αν αποδειχθεί βάσιμη η υποψία για τον παραπάνω αγώνα όποιος τον έστησε ας τον πιάσουν και ας τον κρεμάσουν. Δεν αφορά ούτε εμένα ούτε την ομάδα μας η καταγγελία αυτή. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές που θα ασχοληθούν και περιμένω γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Έχουμε χίλια προβλήματα, έχουμε και τον καημό των στοιχηματικών εταιριών. - Δεν στοιχημάτησα ούτε ένα ευρώ ούτε εγώ ούτε οποιοσδήποτε μου λέει καλημέρα πάνω από 3-4 φορές την εβδομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τον αστυφύλακα των εταιριών στοιχήματος.

Υ.Γ Η μόνη προσυνεννόηση που είχα με την ομάδα των Γιαννιτσών αφορούσε τα δύο (2) τελάρα κεράσια που μου έδωσε ο Πρόεδρος των Γιαννιτσών Καραογλανίδης Λάκης

Κατερίνη 23/05/2013».

Κώστας Παπαδόπουλος

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2013 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep