Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι με απόντες ο Πανηλειακός

Η ομάδα του Πύργου θα έχει απουσίες και στο παιχνίδι με τον Φωκικό στην Άμφισσα.

Στροφή στον Φωκικό για τον Πανηλειακό μετά το 1-1 με τον ΑΟΧ. Ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου καλείται για ένα ακόμα παιχνίδι να παρατάξει ομάδα με αρκετές απουσίες παικτών. Οι τραυματισμοί των Κωνσταντινίδη, Καραπέτσα, Σταματή και Θωμόπουλου απασχολούν ακόμα, δεν υπολογίζεται ο Ν’ Τζιοντό, ενώ ο Καλαϊτζίδης ίσως είναι έτοιμος, καθώς υπέφερε από γαστρεντερίτιδα.
Ο Δημητρίου σχολίασε: «Κρατάμε τα θετικά στοιχεία από τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών, σε ένα δύσκολο ματς, όπως ήταν αυτό με τα Χανιά. Είχαμε τα γνωστά, σημαντικά προβλήματα απουσιών, ενώ βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δώσαμε μάχη για την ανατροπή.
Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, έδειξαν χαρακτήρα και πάλεψαν μέχρι το τέλος. Είμαι σαφώς ευχαριστημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή σε αυτά τα πέντε πρώτα ματς. Συνεχίζουμε τη δουλειά και βλέπουμε μπροστά».
Στο μεταξύ την Παρασκευή στις 8.30 μμ (Δημαρχείο Πύργου στον δεύτερο όροφο) θα γίνει ανοικτή συγκέντρωση των φίλων του Πανηλειακού. Εκεί ο γενικός – εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανηλειακός, Βασίλης Γκαγκάτσης, θα κάνει πλήρη οικονομικό απολογισμό του τελευταίου διμήνου και θα παρουσιάσει στοιχεία για το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Last modified onΤρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep