Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχουν ταβάνι οι φιλοδοξίες μας»

Ο νεαρός αμυντικός του Πανηλειακού, Γιώργος Σαραμαντάς, μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του Πύργου.

Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανηλειακού, αναφέρθηκε στους στόχους των «ερυθρόλευκων», για το κλίμα στα αποδυτήρια, για τον κόσμο και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Σαραμαντάς:

«Η παρουσία της ομάδας και πάλι στην Β' Εθνική δημιουργεί ξεχωριστές προϋποθέσεις για εμάς, αφού αυτός ο σύλλογος έχει πολύ μεγάλη ιστορία και έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός σε όλους τους φιλάθλους. Προσωπικά θεωρώ ότι οι φιλοδοξίες του Πανηλειακού για την φετινή περίοδο δεν έχουν ταβάνι και θα δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος και όπου μας βγάλει. Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι εξαιρετικές και υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να σταθούμε. Η ομάδα διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες, η διοίκηση είναι από την αρχή δίπλα μας και η τεχνική ηγεσία μας βοηθάει σε όλους τους τομείς. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ η συμπαράσταση του κόσμου είναι μοναδική και προχωράμε για να δημιουργήσουμε αυτές τις προϋποθέσεις προκειμένου ο Πανηλειακός να φθάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για τις προσωπικούς του στόχους : «Προσωπικά θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμη πάρα πολλά στην ομάδα και να παρουσιάζομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Άλλωστε ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος και ευελπιστώ ότι αυτό θα αποβεί υπέρ της ομάδας, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι κάθε Κυριακή μας περιμένει και ένα ντέρμπι και θα πρέπει να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των φιλάθλων μας, που περιμένουν πάρα πολλά από μας».

Last modified onΤετάρτη, 30 Οκτώβριος 2013 11:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep