Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Μαραντά στον πάγκο

Ο Γιώργος Μαραντάς θα είναι ο νέος τεχνικός του Φωκικού. Ο Γιώργος Μαραντάς θα είναι ο νέος τεχνικός του Φωκικού.

Την πρόσληψη του Γιώργου Μαραντά ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου.

Ο Γιώργος Μαραντάς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Φωκικού. Το παραπάνω γνωστοποίησε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Άμφισσας, Σίμος Παπαδημητρίου σε συνέντευξη Τύπου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Μαραντάς, που είναι κάτοχος διπλώματος UEFAPro, πέρυσι εργάστηκε στην Καβάλα. Ο 41χρονος προπονητής άρχισε την καριέρα του στη Δόξα Ξάνθης, ενώ θήτευσε επίσης στους Οδυσσέα Αναγέννησης, Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας, Παναχαϊκή και Ζάκυνθο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, κατά την παρουσίαση του, ο νέος τεχνικός του Φωκικού τόνισε: 

"Χαίρομαι πολύ που είμαι στην ομάδα του Φωκικού. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την επιλογή του να με φέρει εδώ. Ξέρω ότι ομάδα του Φωκικού όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει ανοδική πορεία και αυτό που ήθελα να πω εγώ ότι στόχος μας είναι το λιγότερο να διατηρήσουμε αυτή τη σταθερή ανοδική πορεία της ομάδας. Φέτος η χρονιά θα είναι δύσκολη και ένας ρεαλιστικός στόχος είναι να τερματίσουμε από την έβδομη θέση και πάνω.

Πιστεύω ότι με τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν στην συνέχεια, αυτό θα το καταφέρουμε. Νομίζω ότι οι συνθήκες για να δουλέψω σε αυτή την ομάδα είναι ιδανικές. Εκτός από την πολύ καλή φιλοξενία που είχα πάντα ως αντίπαλος στην Άμφισσα, μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο ζεστός ήταν ο κόσμος με την ομάδα καθώς και το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Φωκικού πάντα έπαιζαν με πάθος, πράγμα που σημαίνει ότι αγαπούσαν την ομάδα".

Last modified onΣάββατο, 26 Ιούλιος 2014 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep